Wie ben ik?

Mijn naam is Jano Niessen. Op mijn 16e begon ik aan de opleiding Glazenier (vervaardiger van glas-in-lood) aan het Sint Lucas in Boxtel. Na op mijn 20e te zijn afgestudeerd d.m.v. onder andere enkele stages heb ik een jaar voor Glasbewerkingsbedrijf Brabant in Tilburg gewerkt, een bedrijf wat zich richt op grootschalige glas-in-lood projecten. Dit alvorens volledig voor mezelf te beginnen als eenmanszaak in Eindhoven.

Werkwijze

In de meeste gevallen verschijn ik fysiek om polshoogte en foto’s te nemen, metingen te verrichten en glassoorten en -kleuren te bepalen. Daarna volgt er een offerte en indien u akkoord gaat worden de oude ramen uitgehaald en wordt er een noodvoorziening geplaatst. Als de ramen eenmaal klaar zijn wordt de noodvoorziening verwijderd en wordt het glas-in-lood vakkundig terug geplaatst en afgekit. Indien het nieuw glas-in-lood betreft, is het uithalen van het oude glas en het plaatsen van een noodvoorziening natuurlijk niet nodig.

Werkplaats

Beginnend in eigen huis liep de omvang van de opdrachten al vlug uit de hand, en het werd tijd voor een grote werkplaats aan de Tongleresestraat 337B in Eindhoven.
In deze werkplaats zit ik sinds december 2021.

Niessen Glas-in-Lood
Tongelresestraat 337B
5642NB Eindhoven

(Bezoek)afspraak telefonisch of per email inplannen:
info@niessenglasinlood.nl
06 391 495 92