Over Niessen Glas-in-lood

Jano Niessen

Eigenaar van Niessen Glas-in-lood

Ik ben in 2018 afgestudeerd als glazenier aan het Sint Lucas in Boxtel. Tijdens en na mijn vier-jarige opleiding heb ik in diverse glasateliers gewerkt. Sinds 2020 ben ik werkzaam als zelfstandig glasvakman. Op mijn Instagram kunt u een keuze zien van wat ik tot nu toe gemaakt heb en wat ik eventueel voor je kan betekenen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.

 

Werkzaamheden

Hieronder volgen de meest voorkomende werkzaamheden binnen het glas-in-lood ambacht. Ook als u een alternatief projectidee heeft, zoek gerust contact. (Bijna) alles is mogelijk.

Ontwerpen

Ik kan voor u een glas-in-lood raam ontwerpen, uitvoeren en plaatsen.
Op welke plek in uw huis of bedrijfsruimte komt het raam? Hoeveel licht mag het doorlaten? Hoeveel doorkijk mag het raam toestaan in bijvoorbeeld uw voordeur? Wilt u een afbeelding of logo in uw raam? Deze zaken overleg ik graag met u.

Eigen ontwerp uit laten voeren

U heeft een foto van een huisdier of geliefde, een eigen ontwerp, of een andere afbeelding die u graag vertaald ziet worden naar een mooi glas-in-lood raam. Dat kan, in overleg.

Renovatie

Hierbij moet u denken aan het vervangen van kapotte ruitjes in uw raam of het gehele raam eruit halen om het loodwerk te laten vervangen of (ontbrekende) stukken beschilderd glas in het paneel opnieuw te schilderen.

Alternatief beglazen

U wilt enkel glas-in-lood voorzien van voor- of soms achterzet-beglazing of zelfs isolatieglas ter bescherming van het raam en/of hogere isolatiewaarden binnenshuis. Hier zijn veel constructievariaties op, verschillend per situatie.

Een vooraf-foto van het plaatsen van isolatieglas

Een vooraf-foto van een te beglazen glas-in-lood raamwerk.

Een achteraf-foto van het plaatsen van isolatieglas

Een achteraf-foto van het glas-in-lood raamwerk, waarvoor isolatieglas op vakkundige wijze geplaatst is.

Neem contact met mij op

Mocht u gebruik willen maken van mijn diensten, of wilt u eerst wat meer informatie? Dat kan! Met behulp van het onderstaande formulier kunt u eenvoudig contact met mij opnemen. Stuurt u liever zelf een mailtje, of spreekt u me graag telefonisch? Maak dan gebruik van de informatie onder het formulier.

Ik ben ook bereikbaar en vindbaar op de meeste sociale media; Hier kunt u ook een aantal beelden vinden van mijn voorgaand werk. Snelkoppelingen naar mijn sociale media pagina’s kunt u onderaan en bovenaan de website vinden.

Liever zelf contact opnemen?

Stuur mij een e-mail op: info@niessenglasinlood.nl

Bel mij op: +31 6 39149592

Wat voorgaande klanten over mij te zeggen hebben

Ontzettend knap gemaakt, en goed gecommuniceerd.

Anke Heijl

Eindhoven

Heel vakkundige uitvoering. Je bent een aardige jongen.

Kitty Reiner

Eindhoven

Weet een opdracht te vertalen naar heel mooi werk. Een echte vakman, creatief en kundig.

Pascal Huijbers

Eindhoven

Denkt mee, zeer creatief, een vakman!

Marc

Eindhoven